МЕРЕЖА ТУРИСТИЧНИХ АГЕНЦІЙ

МЕРЕЖА ТУРИСТИЧНИХ АГЕНЦІЙ

Кухня Єгипту!

Кухня Єгипту!

Шановні друзі! Сьогодні ми познайомимо Вас із найвідомішими стравами в Єгипті. Приготування їжі - головне заняття єгипетської жінки. Це - важливий ритуал в житті багатьох сімей єгиптян.

Страви готуються на 10-15 чоловік, у великих ємкостях, і по своєму змісту - це страви з макарон та овочів. В єгипетській кухні є багато страв з бобів. Головна умова - це використання великої кількості спецій. На вулицях єгипетських міст та курортів є багато різноманітних ресторанів, кафе та лавок швидкої їжі.

Без ризику для здоров’я ви можете спробувати кошари (суміш макаронних виробів, бобових ), фетир (загорнута у млинець різна начинка). Східні солодощі – особлива тема для єгиптян. В цій країні прийнято дарувати невеликі “солодкі сувеніри”. В гості обв’язково приходять з чимось солодким. Халява (халва) з різноманітними горіхами дуже популярна.

Основні страви єгипетської кухні - це фаршировані рисом або пшоном голуби (хамам), кофта (нагадує люля-кебаб), махши (голубці з виноградного листя), молохея (зупа), фуль (варені боби), тамея (бобові котлети), шурпа(зупа), тахина(популярна закуска з кунжутної пасти), баба ганук (закуска з печеним тертим баклажаном).

Традиційними напоями є чай, кава та каркаде. Місцевими виробниками випускається велика кількість напоїв, сортів пива, вин та міцних алкогольних напоїв. Тому,щоб спробувати різноманіття єгипетських страв - подорожуйте від нашої турагенції “Феєрія мандрів”, яка знаходиться на Сихові. Ми підберемо для Вас, як гарячі тури,так і перевірені нами готелі, де Ви будете насолоджуватись якісним та комфортним відпочинком!

Made with